Veldmanbags Custom made introduceert zichzelf.

Veldmanbags is geworteld in traditie en is afkomstig van het verpakkingsbedrijf Veldman Verpakkingen, opgericht in 1937. Door Opa “ Beekie” Veldman.
Het productiegebied van draagtassen wordt al 30 jaar gekenmerkt door kennis en vaardigheden door de 4e generatie Veldman.

Veldmanbags Custom Made, levert een verscheidenheid aan producten in papier, recycle plastic en nylon. Ook vragen over “op maat gemaakte” ideeën worden steeds vaker gesteld. U kunt Veldmanbags dan ook de experts op het gebied van draag verpakkingen noemen. 1001 combinaties van rugzakken, luxe papier tassen, E-commerce verpakkingen.

Waarom Veldmanbags op maat gemaakt?
Voor onze klanten is het volgende de moeite waard om te weten:
We hebben het hele productieproces in eigen hand. We begeleiden elke stap van het ontwikkelingsproces elke dag: idee, ontwerp, prototype, productie, verzending, handover,  en after sales.

Veldman staat voor: “à la carte”
In onze eigen ontwerpafdeling worden nieuwe mode-gerelateerde ideeën ontwikkeld. Opvallend, voor zover het uiterlijk betreft; effectief als het gaat om succesvolle reclame. De modellen zijn exclusief voor u en in nauwe samenwerking met u ontworpen. Dat zijn gewoon ‘typische Velmanbags’. De klant is keizer en hij krijgt alles wat hij wil!

De werkwijze van Veldmanbags zorgt voor productiekosten op lokaal niveau in, Italië, China en Moldavië. Wat zeker is, is dat onze hoogste kwaliteitsnormen worden nageleefd.

Leer ons vrijblijvend kennen
We leveren onberispelijk en gunstig. Uw shopvoordeel wacht al op u bij Veldmanbags, op aanvraag sturen wij u graag enkele voorbeelden toe. Of komen wij vrijblijvend bij u op bezoek met onze nieuwste collectie:  We kijken uit naar een niet-bindende overeenkomst met uw bedrijf. U zult dan snel ontdekken hoe buitengewoon ons product en bedrijf is!

Het is geen toeval dat een groeiend aantal dankbare klanten in , Nederland, België, Denemarken en  Canada al profiteren van de voordelen en omvang van Veldmanbags Custom Made.